5t5gb6yhn 2 Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Imię: Piotr Wiek: 24 Czas, który możesz poświęcić na niesienie pomocy graczom: 4-8h dziennie w godzinach wieczornych Doświadczenie i Osiągnięcia: Witam, Gram w Metina 12 lat, bodajże od wakacji roku 2009, grałem zaczynając na Metin2.pl na serwerze 16 Serwandes i 15 Eteor, póżniej Wetar i Diumar na końcu, po czym zakończyłem swoją karierę na pl po 6 latach, wbijając Wojownika 93lv Mentala i Bodego 80, Sure WP 86, Szamankę Smoka 75, Ninje Archera 99, Wszystkie postacie ze skilami P, eq. 5b , misje full i biol, ranga max. Po Pl-u zacząłem grać na PRIVIE, takim jak PandoraMt2 w roku 2015, na którym poznałem spoko ekipę z którą gram do dziś i która jest w mojej gildii; BlueDeath, od 5-6 lat, na różnych serwerach, razem wchodzimy na dany serwer, robimy eq, wbijamy lv, pomagamy sobie, wspólnie bawimy się grając, rozmawiając na ts3 i zgadując się na naszej grupie gildijnej na MESSAGERZE. Jest taki moment, że nie gramy razem, i każdy gra na innym serwerze jakiś czas, ale wtedy po prostu czekamy na dany serwer na którym razem wszyscy zagramy. Dodam, że grałem na każdej odsłonie PandoraMt2, i na każdej miałem każdą klasę 250lv max z eq i misjami. Lv, eq, misje, gildia dla mnie nigdy nie stanowił problemem, gdy miałem oczywiście czas na grę. Po Pandorach lub w trakcie grałem na bardzo dużo serwerach, takich jak: VirtualMt2-obecnie, czasami wchodzę jeszcze, EliteMt2, DragonMt2, IMetin, Metin 5 s.1,2, Dreikon, XenoxMt2, Glador s.1,2, Argentus.pl-gram czasami jeszcze, PangeaY2, Calliope 2, Almadia.pl - obecnie wchodzę, Bellumia.pl, Malygos.pl, Predoria.pl, Rayen2.pl, Samia s.1, Tanavis.pl, Temida.pl , Terios.pl i wiele innych serwerów. Dlaczego Ty?: Jestem osobą spędzającą wiele czasu na Mt2. Bardzo lubię pomagać graczom nowym jak i tym starszym-doświadczonym, odpowiadać im na różne pytania itp. Jestem osobą związaną bardzo emocjonalnie z każdym serwerem, na którym dotychczas grałem lub gram, bardzo Targoth.pl mi się serwer podoba. Chcę żeby jak najdłużej serwer stał I bardzo denerwują mnie osoby, które grają na modach, itp, dlatego chcę zrobić z tym porządek raz na zawsze, dlatego będę przeznaczać na serwer każdy swój wolny czas by tępić każdego kto gra na Modzie. Chciałbym poczuć znów jak to jest bycie GM, byłem Gm na serwerze NewLogju2 w 2015-2016. Myślę, że dając mi szansę w administracji Targoth.pl, nie zawiedziecie się na mnie, jak i otworzycie mi nową ścieżkę rozwoju serwera, i może będziecie chcieli zaakceptować moje pomysły na lepszą przyszłość serwera. Coś o Tobie: Moje Imię znacie i wiek powyżej. Urodziłem się w Bartoszycach (Warmińsko-Mazurskie), a mieszkam w Olsztynie. Skończyłem Szkołę Technik Obsługi Turystycznej. Pracowałem na początku jako kelner w hotelu **** , później w Night Clubie jako Barman,od tego mój początek nicku: Night,..... tu i tu pracowałem po pół roku. Później byłem Pomocnikiem Operatora Maszyn w obróbce szkła pół roku, czekając na służbę przygotowawczą do wojska, pojechałem na przygotowawcza w 2017 na4 miesiące, po czym kończąc z wynikiem BARDZO DOBRYM ze Strzelania i sprawności Fizycznej, poszedłem złożyć papiery do wojska, czekałem na kontrakt w wojsku rok, międzyczasie pracowałem na budowie ogólnie 1 rok, w wojsku byłem 2 lata na Kontrakcie 2-letnim bo czym zrezygnowałem sam, mimo że proponowali mi kolejne kontrakty. Zrobiłem kat.C, obecnie robię C+E, i Kwalifikacje na przewóz rzeczy, bo planuje iść na kierowcę Zawodowego na Przejazdy międzynarodowe do Gdyni, praca załatwiona już, ale muszę po zdawać kursy teraz, i między czasie pracuje od początku Marca na Budowie, i robię od początku Lipca kat. C+E. Zawsze pomagam bezinteresownie ludziom. Interesuję się wspinaczką górską, kiedyś trenowałem kolarstwo 6 lat w 2007-2013r. Także Interesuję się Piłką Nożną, Mimo że nie jestem w wojsku to dalej strzelam z broni pneumatycznej i ogniowej na strzelnicy u siebie w Bartoszycach, tak jak przed wojskiem i po. Z charakteru jestem osobą szczerą, życzliwą, sympatyczną, umiem pomóc w każdym problemie dla każdego. W większości sytuacji daję z siebie ponad 100% Nigdy nie podejmuję pochopnych decyzji, zastanawiam się pierw 2-3 razy by coś zrobić. Wysoka Kultura Osobista Więcej mógłbym wam napisać o mnie lecz już nie wiem na jakie pytania mam odpowiedzieć. Na więcej pytań mogę odpowiedzieć na ts3/dc Pozdrawiam Nick: NightScythe 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BizoneG 8 Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Podanie ładnie się czyta, przejrzyste i doświadczenie w MT spore. Na tak. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peqe 36 Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Wydajesz się porządnym gościem. Dużo doświadczenia w samej grze. Jak najbardziej TAK. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuDi 6 Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Ladne podanie fajnie sie czyta, doswiadczenie w metinie jest. Na tak ! :D 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhoi 8 Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Ciężko na wszystko pracowałeś w życiu, dlatego mogą Ci jakąkolwiek posadę a będziesz ją szanował. Powodzenia stary! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abilifi. 35 Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Fajne podanie, fajna treść... według mnie nada się na TGM'a. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flabciu 1 Napisano 19 Września 2021 Udostępnij Napisano 19 Września 2021 (edytowane) Jestem na NIE ale grasz na tylu serwerach To gdzie ty znajdziesz czas na GMa tutaj :) 4h-8h = po 5min-10min na kazdy serwer chyba ze masz tyle Sprzetu ze na kazdym inny serwer :) a zycie prywatne no chyba ze go nie masz :) ale na TAK niech sie chlopak sprawdzi Edytowane 29 Września 2021 przez Flabciu 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5t5gb6yhn 2 Napisano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Mordeczko aktualnie gram tylko na Targoth, Gdy mam wolne gram od rana. Gdy pracuje, to jestem wieczorami i nocami. Już to nie jest ten okres czasu/życia że było się w Gimnazjum/Technikum i siedziało dniami i nocami. Teraz każdy ma swoje życie prywatne: Rodzine dom prace. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moron123 0 Napisano 28 Września 2021 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 W dniu 1.08.2021 o 16:10, 5t5gb6yhn napisał: Imię: Piotr Wiek: 24 Czas, który możesz poświęcić na niesienie pomocy graczom: 4-8h dziennie w godzinach wieczornych Doświadczenie i Osiągnięcia: Witam, Gram w Metina 12 lat, bodajże od wakacji roku 2009, grałem zaczynając na Metin2.pl na serwerze 16 Serwandes i 15 Eteor, póżniej Wetar i Diumar na końcu, po czym zakończyłem swoją karierę na pl po 6 latach, wbijając Wojownika 93lv Mentala i Bodego 80, Sure WP 86, Szamankę Smoka 75, Ninje Archera 99, Wszystkie postacie ze skilami P, eq. 5b , misje full i biol, ranga max. Po Pl-u zacząłem grać na PRIVIE, takim jak PandoraMt2 w roku 2015, na którym poznałem spoko ekipę z którą gram do dziś i która jest w mojej gildii; BlueDeath, od 5-6 lat, na różnych serwerach, razem wchodzimy na dany serwer, robimy eq, wbijamy lv, pomagamy sobie, wspólnie bawimy się grając, rozmawiając na ts3 i zgadując się na naszej grupie gildijnej na MESSAGERZE. Jest taki moment, że nie gramy razem, i każdy gra na innym serwerze jakiś czas, ale wtedy po prostu czekamy na dany serwer na którym razem wszyscy zagramy. Dodam, że grałem na każdej odsłonie PandoraMt2, i na każdej miałem każdą klasę 250lv max z eq i misjami. Lv, eq, misje, gildia dla mnie nigdy nie stanowił problemem, gdy miałem oczywiście czas na grę. Po Pandorach lub w trakcie grałem na bardzo dużo serwerach, takich jak: VirtualMt2-obecnie, czasami wchodzę jeszcze, EliteMt2, DragonMt2, IMetin, Metin 5 s.1,2, Dreikon, XenoxMt2, Glador s.1,2, Argentus.pl-gram czasami jeszcze, PangeaY2, Calliope 2, Almadia.pl - obecnie wchodzę, Bellumia.pl, Malygos.pl, Predoria.pl, Rayen2.pl, Samia s.1, Tanavis.pl, Temida.pl , Terios.pl i wiele innych serwerów. Dlaczego Ty?: Jestem osobą spędzającą wiele czasu na Mt2. Bardzo lubię pomagać graczom nowym jak i tym starszym-doświadczonym, odpowiadać im na różne pytania itp. Jestem osobą związaną bardzo emocjonalnie z każdym serwerem, na którym dotychczas grałem lub gram, bardzo Targoth.pl mi się serwer podoba. Chcę żeby jak najdłużej serwer stał I bardzo denerwują mnie osoby, które grają na modach, itp, dlatego chcę zrobić z tym porządek raz na zawsze, dlatego będę przeznaczać na serwer każdy swój wolny czas by tępić każdego kto gra na Modzie. Chciałbym poczuć znów jak to jest bycie GM, byłem Gm na serwerze NewLogju2 w 2015-2016. Myślę, że dając mi szansę w administracji Targoth.pl, nie zawiedziecie się na mnie, jak i otworzycie mi nową ścieżkę rozwoju serwera, i może będziecie chcieli zaakceptować moje pomysły na lepszą przyszłość serwera. Coś o Tobie: Moje Imię znacie i wiek powyżej. Urodziłem się w Bartoszycach (Warmińsko-Mazurskie), a mieszkam w Olsztynie. Skończyłem Szkołę Technik Obsługi Turystycznej. Pracowałem na początku jako kelner w hotelu **** , później w Night Clubie jako Barman,od tego mój początek nicku: Night,..... tu i tu pracowałem po pół roku. Później byłem Pomocnikiem Operatora Maszyn w obróbce szkła pół roku, czekając na służbę przygotowawczą do wojska, pojechałem na przygotowawcza w 2017 na4 miesiące, po czym kończąc z wynikiem BARDZO DOBRYM ze Strzelania i sprawności Fizycznej, poszedłem złożyć papiery do wojska, czekałem na kontrakt w wojsku rok, międzyczasie pracowałem na budowie ogólnie 1 rok, w wojsku byłem 2 lata na Kontrakcie 2-letnim bo czym zrezygnowałem sam, mimo że proponowali mi kolejne kontrakty. Zrobiłem kat.C, obecnie robię C+E, i Kwalifikacje na przewóz rzeczy, bo planuje iść na kierowcę Zawodowego na Przejazdy międzynarodowe do Gdyni, praca załatwiona już, ale muszę po zdawać kursy teraz, i między czasie pracuje od początku Marca na Budowie, i robię od początku Lipca kat. C+E. Zawsze pomagam bezinteresownie ludziom. Interesuję się wspinaczką górską, kiedyś trenowałem kolarstwo 6 lat w 2007-2013r. Także Interesuję się Piłką Nożną, Mimo że nie jestem w wojsku to dalej strzelam z broni pneumatycznej i ogniowej na strzelnicy u siebie w Bartoszycach, tak jak przed wojskiem i po. Z charakteru jestem osobą szczerą, życzliwą, sympatyczną, umiem pomóc w każdym problemie dla każdego. W większości sytuacji daję z siebie ponad 100% Nigdy nie podejmuję pochopnych decyzji, zastanawiam się pierw 2-3 razy by coś zrobić. Wysoka Kultura Osobista Więcej mógłbym wam napisać o mnie lecz już nie wiem na jakie pytania mam odpowiedzieć. Na więcej pytań mogę odpowiedzieć na ts3/dc Pozdrawiam Nick: NightScythe Wysoka kultura ?? typu ksuje elite i piszesz wypier dalaj i placzesz na pw ? xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michumichu12211 1 Napisano 28 Września 2021 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 3 godziny temu, moron123 napisał: Wysoka kultura ?? typu ksuje elite i piszesz wypier dalaj i placzesz na pw ? xD Podpinam się. Dla mnie chłop od razu jest skreślony. Pisze na priv żeby wpierd*lać, że nas wszystkich nagrywa i mamy przeje*ane u GM'a itp.. Tragedia. ;) Ktoś mu zbije jednego respa Elitek i już płacz i wyzwiska.. no to na pewno byłby z niego dobry GM !!!! na nie ;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5t5gb6yhn 2 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 no ciekawe ciekawe, chyba mnie z kimś pomyliliście :) Skoro mnie na grze nie było od początku września bo byłem w robocie za granicą :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi